Edulugu Tootmine Tööaja arvestus

Instrumentarium Optika edulugu

Ilusaid, puhtaid ning esinduslikke Instrumentariumi prillipoode (mida on Eestis juba 26) teab enamik inimesi, kuid vähesed teavad, et Instrumentarium toodab ka prille.

Toote ja töö kvaliteet on Instrumentariumi põhiprioriteedid, kuid viimane pole enam eriti rahuldav. Töötajad on pikka aega kasutanud kaardipõhist tööaja registreerimissüsteemi, aga arvutuste tegemiseks oldi siiani sunnitud tuginema ka mitmetele Exceli tabelile.

“Me lihtsalt ei saanud enam oma vanast süsteemist piisavalt andmeid,”

ütleb Instrumentarium Optika personalijuht Katrin Peets. Ta jätkab naeratades:

“tundus nagu kaardiseadmed olid pidevalt halvas tujus ega tahtnud koostööd teha, mis sundis meid kulutama palju aega Excelis. Kuid siis avastasime Begini ja saime kohe nautida edukat koostööd”.

Instrumentariumis töötab graafiku alusel üle 200 inimese ning neile lisaks veel ka halduspersonal, nii et nende töögraafiku läbipaistvamaks muutmine ning Excelis veedetud aja vähendamine oli tõsine prioriteet.

Katrinil on olnud palju kogemusi personalijuhtimise süsteemidega, seepärast oli tal väga kindel nägemus firma vajadustest.

Kahjuks enamik lahendusi ei paku aga vajaminevat funktsionaalsust vastuvõetava hinnaga.

Läbipaistvus tööaegades

Tööaja arvestus ja graafikute planeerimine ühest kohast
Proovi tasuta
Murevaba juht

Kuid siis proovisid nad Begini, mis võimaldas ajahaldust erinevatest punktidest, nagu tootmisruumidesse ja kontorisse paigaldatud biomeetrililistest skänneritest.

Selline lihtne süsteem lahendas kogu Instrumentariumi ajahalduse probleemi, muutes samal ajal palgaarvutamise palju efektiivsemaks.

“See süsteem on väga läbipaistev ning annab reaalajas ülevaate kõikidest meie osakondadest ja poodidest,”

ütleb Katrin.

Selge suhtlus ning kasutusmugavus

“Ma väärtustan seda, et Begin on valmis meiega koostööd tegema, leidmaks parimaid lahendusi vastavalt meie ärilistele vajadustele, ning et nad pakuvad kiirelt uusi ideid.

Tänu erinevatele süsteemiaruannetele saame nüüd tööjõu planeerimist palju paremini hallata. Meie juhatajad veedavad märgatavalt vähem aega administratiivtööga, sest tänu suurepärasele töögraafiku planeerimismoodulile on manuaalne panus minimaalne. Teised lahendused seda meile ei pakkunud,” selgitab Katrin Peets.

Meie tarkvara implementeerimise ekspert Kerttu ütleb:

“Instrumentarium Optikaga töötamine on tõeline nauding. Nad on väga dünaamiline tootmis- ja teenusfirma, kes on pühendunud nii oma töötajatele kui ka klientidele. Kahju, et nad pidid kulutama nii palju aega Excelile ja ebaefektiivsetele kaartidele. Nüüd aga oleme siin, et neid toetada.”

Läbipaistvus tööaegades

Tööaja arvestus ja graafikute planeerimine ühest kohast
Proovi tasuta
Murevaba juht