Üldine

Begin tööaja arvestuse tarkvaraga alustamine: kõik mida pead selleks teadma

Enne põhiosaga alustamist peaksime lähemalt tutvuma Begini põhimõtetega.

Begin on universaalne tööaja arvestuse programm, mis võimaldab jälgida töötajate tööaega nii kontoris kui ka väljaspool.

Sisuliselt on tegemist veebipõhise portaaliga, kuhu edastatakse automaatselt kõik registreerimisandmed ning mille abil alajuht saab tööaega planeerida, jälgida ja fikseerida.

Begini jaoks pole vaja laadida arvutisse uut tarkvara, servereid ega muud sellist.

Tööaja (tulemiste, minemiste ja pauside) fikseerimiseks on töötajal neli peamist moodust.

NB! Ettevõte otsustab sobivaima mooduse ise, st kui Te ei soovi anda töötajale ligipääsu veebipõhisele teenusele, ei pea te seda tegema.

Katseta Begin tarkvara!

7 tasuta päeva, et tutvuda digitaalse tööajaarvestuse tarkvaraga
Proovi tasuta
Murevaba juht
  • Sõrmejäljelugeja on seinale kinnitatud plastmassist karp, kus töötajad registreerivad oma tulemised ja minemised kas sõrmejäljega, kiipkaardiga või PIN-koodiga. Vaja läheb vaid elektrit ja internetikaablit, mis tagab veebiühenduse.
  • Lihtsasti kasutatav tööaja fikseerimise mobiilirakendus paigaldatakse iga töötaja Androidi kasutavasse nutitelefoni või iPhone’i. Töötaja saab lihtsasti fikseerida, millisel objektil ta parajasti töötab ja mida seal teeb. Rakendus jälgib GPS-i kaudu ka töötaja asukohta registreerimise ajal, kulutades samas minimaalselt akut ja andmemahtu.
  • Helistamisfunktsioon võimaldab töötajal helistada enne töö algust kindlale numbrile ja sisestada isikliku koodi. Seda moodust rakendatakse tavaliselt juhul, kui töötajad kasutavad töötelefoni.
  • Viimane, kuid võrdselt hea variant – töötaja võib fikseerida tööaja alguse ja lõpu veebipõhises iseteeninduses, kus pääseb ligi ka töögraafikule. Kuigi üldiselt soovitame ettevõtetel anda töötajatele portaali ligipääs, sest nii on töökorraldus läbipaistvam, otsustab iga klient ikkagi ise.

Kõik fikseeritud andmed on juhtidele reaalajas kättesaadavad, nii et neid saab analüüsida, registrisse kanda ja kasutada palgaarvestuses ilma üleliigse manuaalse lisatööta.

Katseta prooviversiooni

Prooviversioon on tasuta ning kliendilt ei küsita krediitkaardi infot.

Saate viivitamatult süsteemile ligipääsu ning võite hakata Begini rakendustega tutvuma.

Prooviversiooni saab kasutada seitse päeva, kuid kui vajate lisaaega, pakume ka pikendamise võimalust.

NB! Meie spetsialistid on rõõmuga valmis teiega telefoni teel erinevaid võimalusi arutama ja näpunäiteid jagama.

Mõningaid näpunäiteid:

  • lugege korduma kippuvaid küsimusi ja vaadake videosid
  • kui soovite märkida graafikusse vahetusi, lisage need vahetuste menüü valikutes ja kandke graafikusse.

Lepime kokku fikseerimismooduses ja hinnas

Kui kõik sobib, on aeg rääkida rahast ja järgmistest sammudest. Kindlasti leiate sobiva lahenduse, kui helistate müügiosakonnale.

Tasumise osas on kõik väga lihtne: maksate selle eest, mida kasutate:

  • töötajate arvust sõltuv igakuine väike tasu;
  • tööaja fikseerimise terminali igakuine rent (kui valite terminali mooduse);
  • koolitus ja terminali paigaldus – kumbki võtab keskmiselt ühe tunni ja on valikuline;
  • arve esitatakse iga kuu järgmise kuu planeeritud kasutuse eest.

Meie müügiesindaja aitab teil valida parima lahenduse ja määrata töötajate arvu. Töötajate arvu saab iga kuu muuta ning selle järgi muutub ka arve.

Beginiga puudub tähtajaline siduv leping, nii et soovi korral võite meie teenuste kasutamise igal ajal ühekuulise etteteatamisega lõpetada.

Lepingu sõlmime ainult sõrmejäljelugeja rentimiseks, et te selle pärast teenuse kasutamise lõpetamist kindlasti tagastaksite.

Meie veebilehelt leiate täpsemad kasutustingimused ja privaatsuspoliitika.

Koolitus ja paigaldamine

Begini süsteem sisaldab levinumaid sätteid ja Eesti riigipühasid. „Häälestamine“ hõlmab enamasti ainult töötajate, osakondade, objektide ja muu sellise lisamist.

Koolitus on tavaliselt veebipõhine ning meie spetsialist saab vestelda Begini kasutamisest nii eesti, vene kui ka inglise keeles.

Koolitusele kulub umbes tund ning see on kohandatud teie vajaduste järgi, et saaksite hakata kohe süsteemi just enda moodi kasutama.

Kui soovite kasutada biomeetrilist tööaja fikseerimise terminali (üht või mitut), võime seadme saata kas postiga või koos tehnikuga, kes aitab selle paigaldada.

Kui olete sisestanud töötajad ja osakonnad, võitegi pihta hakata. Kui valisite terminali, peate skannima töötajate sõrmejäljed või kiipkaardid.

Soovitame skannida iga töötaja puhul kaks või kolm sõrmejälge, juhuks kui üks näpp on määrdunud või katki.

NB! Begin EI SÄILITA biomeetrilisi andmeid mälus. Süsteem loob krüpteeritud koordinaatide (punktide) hulga, mille põhjal server kasutaja tuvastab. See EI OLE pilt sõrmejäljest.

Oletegi töövalmis!

Ongi kõik. Pole vaja aeganõudvat paigaldamist. Pole vaja tarkvara häälestada. Pole vaja programmeerida.

Kõik Begini süsteemi osad on omavahel seotud ja kannavad töötajate andmed reaalajas üle.

Küsimuste korral on meie klienditugi lahkesti valmis teid aitama. Võtke tööajal ühendust telefoni, e-posti või veebivestluse kaudu.

Abi pakkumine kuulub meie teenuse juurde ega nõua lisatasu.

Katseta Begin tarkvara!

7 tasuta päeva, et tutvuda digitaalse tööajaarvestuse tarkvaraga
Proovi tasuta
Murevaba juht