Edulugu

Kuidas Evicon Ehitus OÜ motiveerib töötajaid ja tõstab efektiivsust

Lõuna-Eestist Tallinnasse tulnud mehed alustasid enda ettevõtmist 2008. aastal, mil paljud teised ehitusettevõtted olid sunnitud uksi sulgema.

Evicon Ehitus OÜ tegutseb enamjaolt peatöövõtu meetodil, kuid erinevalt enamikust peatöövõtjatest on neil ka enda ehitajad.

Nagu paljud teised ettevõtted, võtsid ka nemad Begin-tarkvara kasutusele paberkandjal tunnilehtedest vabanemise ja tänu sellele administratiivse töö kokkuhoiu eesmärgil.

„Lisaks pakkus tarkvara mugavat ja selget ülevaadet töötajate asukohast. Tellija küsimusele „Kas ehitajad on objektil?” oli võimalik kiirelt vastata, kui avada tarkvara tunnileht ja vaadata, kus töötajad on ennast sisse registreerinud”

mainib Evicon Ehitus OÜ juhatuse liige Hannes Viks.

Tänu ülevaatlikule kuu kokkuvõtte raportile on võimalik teha ka erinevaid statistilisi järeldusi.

„Ma arvutasin välja kuu keskmise tööle tuleku kellaaja ning see oli 9.22 – ebareaalne ju,’’ sõnab Hannes ja räägib, kuidas ta mõtles töötajatele välja motivatsioonipaketi, mille lubas neile edastada, kui järgmisel kuul saadakse keskmiseks päeva alustamise kellaajaks 8.05.

„Võin öelda, et nüüd on töötajad objektil ja registreerivad aja 7.45. Ilma Begin-tarkvarata ma ei omaks ega kontrolliks sellist infot elu sees,” lisab Viks lõbusalt.

Vahel vajavad kõik inimesed motivatsiooni ning miks mitte teha seda terve ettevõttega ühiselt. Seada kolleegidega koos eesmärk, tänu millele hakkavad töötajad üksteist ise motiveerima ning tagant utsitama.

Nii nagu Evicon Ehitus OÜ leidis enda töökorralduses vea ning lahendas selle mänguliselt tarkvararakendusega Begin, võid ka sina enda ettevõtte efektiivsust tõsta nutirakenduse kasutuselevõtuga ning töötajatega koos eesmärgi seadmisega.

„Me lõime väga konkreetse süsteemi, et mina kui firma omanik täidan ka Begini süsteemi ning registreerin enda tööaja nagu kõik teised töötajad.

Näed, olingi täna 7.20 tööl ning panin rakenduse käima mitte kell 10 nagu varasemalt,” räägib Hannes meie lõbusa vestluse lõpetuseks.

Proovi Begin Tarkvara 7 päeva tasuta

Saa teada, kas ka sinu ettevõtte efektiivsus vajaks parandamist!
Proovi tasuta
Murevaba juht