Ehitus Edulugu

Elektrooniline mobiilirakendus aitab Läti teedeinsenere

Balti ehitusettevõtted seisavad silmitsi uute väljakutsetega, mis tulenevad rangemat töötajate tööaja juhtimist nõudvatest õigusaktidest.

Rakendust Begin kasutavad juba sajad Eesti ehitusettevõtted ja nüüd pakume seda hea meelega ka meie esimesele Läti kliendile.

CI Grupa on disaini-, inseneri- ja ehitusettevõtete kontsern, mis keskendub uuenduslike infrastruktuurilahenduste planeerimisele ja järelevalvele.

Nende eesmärk on „pakkuda kvalitatiivseid ja konkurentsivõimelisi teenuseid Läti ja Eesti valitsustele, kohalikele omavalitsustele ning erasektorile“.

Nende teenused ei piirdu siiski maanteede ja sildadega, vaid neil on ka ainulaadne piirkondlik ekspertiis ja kogemus staadionide projekteerimises.

Uurisime CI Grupa personalijuhi Ilze Ragovska-Bērziņa käest rakenduse Begin kasutamisega seotud väljakutsete kohta ja ta vastus oli väga selge:

„Meie suurim väljakutse oli muutus. Kuigi meil on suurepärane professionaalide meeskond, ei võtnud nad alguses uut elektroonilist tööaja jälgimise süsteemi omaks. Näha oli mõningat negatiivsust, kuid saime sellest tänu kommunikatsioonile üle. Pärast esialgset reaktsiooni läks uue süsteemi omaksvõtt väga sujuvalt. Selle peamine põhjus on rakenduse lihtsus ja mugavus. Seda saab kirjeldada põhimõttega „Vähem on rohkem““.

CI Grupa insenerid ja juhendajad on tihti teel, liikudes ehitusobjektide vahel ja tagades, et kõik toimub õigel ajal.

Just selle jaoks on mõeldud GPS-toega mobiilne tööaja jälgimise rakendus Begin.

Meie enda ekspert Martin kommenteerib: „Meie koostöö läks väga sujuvalt, sest Ilze oli teadlik meie tugevustest ja asjaolust, et teeme tihedat koostööd Maanteeametiga, et luua teedeinseneridele mugav tööriist.

Sel ajal oli Begin saadaval ainult eesti, vene ja inglise keeles, kuid see ei olnud probleem. Tänaseks on Begin saadaval ka läti keeles.“

Mobiilse ettevõtte jaoks mobiililahendus!

Tööajaarvestus eesti-, vene-, inglise- ja läti keeles
Proovi tasuta
Murevaba juht