Kuidas Carmen Grupp hoiab kokku oma väärtuslikku aega?

Carmen Catering sai alguse 1997.aastal, kui firma asutajatel tekkis igatsus luua cateringiteenust pakkuv ettevõte, mis ei oleks suurim ega edukaim, vaid lihtsalt parim.

Viimastel aastatel on nii ettevõtte kui ka kollektiivi suurus jõudsalt kasvanud.

Carmen Grupi tegevjuhi Sten Kosina sõnul nägid nad ligikaudu viis aastat tagasi, kuidas personaliga seotud küsimused ning haldustöö hakkas juhtidel liiga palju aega võtma ja nad soovisid seda parandada.

„Arvestades meie töö iseloomu, mis tähendab, et iga tööpäev on alati erinev, saidki põhilisteks murekohtadeks õigete tööaegade registreerimine ja hiljem raamatupidaja kulutatud aeg palgaarvestuse parandamisel”, lisab Sten.

Igapäevatöö lihtsustamiseks ning väärtusliku aja kokkuhoidmiseks, asusid nad otsima automaatset lahendust, mis ei eeldaks juhilt ega töötajalt liiga palju lisaliigutusi.

„Tööle tulemise protsess peab olema sujuv ja lihtne, sest kehva tujuga kokk head sööki ei valmista”, räägib Sten ning jätkab, et lisaks tööaja alguse ja lõpu registreerimisele oli nende jaoks oluline lihtne kasutajakogemus ja erinevate raportite väljavõtte funktsionaalsus.

Kuna Begini tarkvara pakub kõiki eelnimetatud võimalusi tööaja registreerimist sõrmejäljelugeja abil ja erinevate raportite lihtsat koostamist - alustaski Carmen Catering tööaja arvestamist meie tarkvaraga ligikaudu kolm aastat tagasi ning Steni sõnul oli selle kasutuselevõtt pigem lihtne.

Tavatöötajale oli süsteemi tutvustamine ehk tööaja registreerimine loogiline – kui tuled või lahkud töölt, pane sõrm lugejasse”.

Lisaks mainib Sten, et juhid ja raamatupidajad võtsid süsteemi samuti kiirelt omaks ning vajaduse korral oli neile abiks kasutajatugi.

Peale Begini kasutuselevõttu oli esimene tulemus see, et juhid ei pidanud enam iga päev tööaegu registreerima ja kuu lõikes tähendas see nende jaoks arvestatavat ajavõitu, meenutab Sten.

„Töötajatel on hea veenduda selles, et nende tööaeg on registreeritud ja muidugi on rahul ka raamatupidajad, kes igakuise palgaarvestuse nüüd kiirelt tehtud saavad.”

Proovi Begin tarkvara 7 päeva tasuta

Lihtne ja läbipaistev tööaja arvestamine
Proovi tasuta
Murevaba juht