Üldine

Paber jäägu sinna, kuhu see kuulub!

Eestis kehtiv Töölepingu seadus (TLS) kohustab tööandjat pidama tööajaarvestust, kuid ei kehtesta vorminõuet, kuidas seda teha.

See tähendab, et võite seda arvestada nii paberil kui ka digitaalse tööaja arvestamise lahenduse abil.

Meie arvates ei käi paber ja tööaja arvestamine omavahel kokku. Aga miks?

Kui kasutate tööaja arvestamiseks paberit, võivad tunnilehed tihti olla loetamatu käekirjaga, sisaldada vale infot või isegi kaduma minna, mistõttu ei ole paber parim variant.

Kunagi oli aeg, kui dokumentide haldamine, palgaarvestus ja objekti kuluarvestus said kõik tehtud paberil – kuid need ajad on möödas!

Kui kõrvaldate igapäevatööst paberi ja andmete käsitsi sisestamise, saavad nii ettevõtte juhid kui ka raamatupidajad säästa märkimisväärselt palju aega ja raha.

Võib-olla mõtlete nüüd: „Aga kui ma hakkan tööaega digitaalselt arvestama, mis ma siis teen selle paberihunnikuga, mis mul juba olemas on?” Ärge muretsege! Saate kogu selle paberi ära kasutada viisil, mis ei aeglusta Teie igapäevatööd.

Siin on kuus erinevat võimalust paberi paremaks kasutamiseks kui tööajaarvestus:

Kaota vanakooli paberimajandus ja Exceli tabelid

Tööajaarvestuse automatiseerimine hoiab kokku aega ja raha
Proovi tasuta
Murevaba juht

1. Kingituste pakkimine

Olete hiljaks jäämas sõbra sünnipäevale ning kodus on kinkepaber otsa saanud? Paanikaks pole põhjust!

Kasutage vana printeri- või hoopiski tunnilehepaberit ühe ainulaadse kingituse pakkimiseks, mis jääb Teie sõbrale alatiseks meelde.

2. Paberlennuki meisterdamine

See ruumilist mõtlemist ja käteosavust arendav tegevus on tuntud igal pool, kus paberit kasutatakse, ning pakub rõõmu ja pinget ka täiskasvanutele.

Voltige kõik koos paberlennukeid ja pidage maha võistlus – kelle lennuk kõige kaugemale lendab! Juhendi, kuidas kõige kiirem paberlennuk meisterdada, leiate SIIT.

3. Armastuskirjade saatmine

Näib, et tänapäeval suheldakse üksteisega ainult interneti vahendusel. Üks vana hea armastuskiri, eriti käsitsi kirjutatud kiri, on pigem harva nähtav haruldus, mis teeb selle veel erilisemaks!

Võtke see aeg ning kirjutage oma kallimale või vanematele üks ilus kiri! Olen kindel, et nad hindavad seda väga, ning lisaks kasutate ära kodus vedeleva lisapaberi!

4. Kirjutage oma vanaemale kiri

Tänapäeval ei peaks keegi peale Teie vanaema enam paberit kasutama.

Miks mitte kasutada üleliigset paberit ning saata talle üks kiri, milles võite kirjutada oma elus toimuvast ning uuest lahedast tarkvarast, mille Teie ettevõte aja säästmiseks kasutusele võttis!

5. Origami

Tundub, et tunnilehtede digitaliseerimisega jääb Teil isegi aega üle uue hobiga alustamiseks!

Origami on kasulik, kuna see arendab silmade ja käe koordinatsiooni, vaimset keskendumisvõimet ning ka mälu.

Miks siis mitte kasutada paberit hoopis enda arendamiseks, mitte käsitsi tunnilehtede täitmiseks! **SIIT **leiate õpetuse, kuidas voltida üks vahva elevant!

6. Lehviku meisterdamine

Igas kontoris on keegi, kellel on alati palav! Olge tema kangelane ning meisterdage talle kuumuse leevendamiseks üks lehvik.

Selle jaoks on tarvis ainult paberit – voltige see nagu akordion ja ongi valmis!

Kokkuvõte

Kui tunnete, et soovite oma ettevõttes tööaja arvestamise asemel paberit kasutada hoopis paremateks asjadeks, nagu minu pakutud tegevused, siis katsetage meie tasuta prooviversiooni ning alustage väärtusliku aja kokku hoidmist juba täna!

Kaota vanakooli paberimajandus ja Exceli tabelid

Tööajaarvestuse automatiseerimine hoiab kokku aega ja raha
Proovi tasuta
Murevaba juht