5 enim loetud postitust Begin tarkvaralt

Kui alustasime 2018. aasta alguses blogimisega, oli meie eesmärk kohe meie lugejatele väärtust pakkuda.

Blogide info läheb tavaliselt meie klientidele ja teistele huvilistele. Samas aga on mitmeid artikleid ilmunud ka Äripäevas, ajalehes Delovõje Vedomosti, Personaliuudistes jm.

Meie blogijate tiim on tegelikult üsna suur:

  • Igasuguste toodete ja spetsiifiliselt tarkvarast Begin kõnelevate blogipostituste eest vastutab Riin, kes on ka meie populaarseim klienditoe spetsialist ja asjatundja.
  • Top-listidega töötab tavaliselt Roland, kes on olnud Beginis asutamisest saati ning on tööajaarvestuse ekspert, eriti suure kogemusega ehituses.
  • Igasuguste äriteemaliste ja filosoofiliste artiklitega tegelevad Siim ja Vladimir, kellel on pikaajaline äri- ja tarkvarakogemus erinevatest sektoritest.

Järgmisel aastal loodame jätkata sama aktiivselt. Kui Sina tahaksid, et me käsitleksime mingit spetsiifilist teemat – anna meile teada ja paneme selle oma kalendrisse!

Siin on meie eesti postituste top 5!

1. Tööaja vargus ja selle tegelik kahju ettevõtetele (leiad SIIT)

Suutlikkus tööjõukulu korralikult juhtida on suur asi. Tööaja vargus võib olla üks kasumit mõjutavatest teguritest ning see on ka üks põhjustest, miks tööaja arvestuse tarkvarad on muutunud ettevõtete tugitalaks.

Selles artiklis räägime tööaja vargusest, sellest, kuidas see mõjutab teie ettevõtet, ja sellest, kuidas seda ära hoida.

2. Kõik, mida peate teadma tööaja arvestuse tabeli kohta (leiad SIIT)

Tänapäeval on äritegevuse kulud suured ning ettevõtted otsivad võimalusi nende kulude vähendamiseks nii paljudes valdkondades kui võimalik.

Selles artiklis käsitleme tööaja arvestuse tabeleid ning räägime, mis on nende eesmärk ja kuidas tööaja tabeleid optimeerida.

3. Mis on Geofence ja miks on see muutumas uueks trendiks? (leiad SIIT)

Tänapäeva konkurentsivõimelises ettevõtluskeskkonnas on tööandjatel vaja õigeid tehnoloogiaid, mis aitaksid tööjõukulusid kokku hoida, kuid samas tootlikkust optimeerida.

Selles artiklis räägime, mis on Geofence ja miks on see muutumas uueks trendiks.

4. 10 omadust, mida pidada silmas tootmisettevõttele uue tööaja arvestuse lahenduse leidmisel (leiad SIIT)

Umbes kolmandik Begini klientidest on tootmisettevõtted, mistõttu oleme palju kokku puutunud protsesside ja vanade lahendustega seotud probleemidega.

Selles artiklis on välja toodud 10 omadust, millega tootmisettevõtted peaksid uue tööaja arvestuse tarkvara otsingutel kursis olema.

5. 6 põhjust, miks toitlustusettevõtted peaksid kaaluma tööaja arvestuse digitaliseerimist (leiad SIIT)

Väljakutse, millega paljud toitlustuskohad silmitsi seisavad, on vajadus hinnata, kas tööaja arvestuse automatiseerimine toob kaasa soovitud tulu.

Selles artiklis arutletakse, kas toitlustusettevõtted peaksid kaaluma tööaja arvestuse uuendamist.

Automatiseeritud tööajatabel päästab liigsetest kuludest

Muutes kiiremaks tööaja arvestuse tabeli täitmise protsessi, vähendate kulusid ning tõstate efektiivsust
Proovi tasuta
Murevaba juht