horeca üldine

4 restoranihalduse nippi läbipõlemise vältimiseks

Kasutage tehnoloogiat korduvate ülesannete automatiseerimiseks. Töögraafiku haldamine Excelis ei ole vale, kuid nõuab tohutult aega ja ressurssi.

tööaja arvestus üldine

7 põhjendust, millega motiveerida töötajaid tööaegasid registreerima

Digitaalne tööajaarvestamine ei ole ainult tööandja jaoks. Nõuanded, kuidas töötajaid motiveerida tööaegasid märkima läbi tööajaarvestuse tarkvara

tootmine

Kuidas vähendada tootmisettevõtte tootmiskulusid? (Kuluarvestuse näited)

Kuluarvestus on ettevõtte toimimisel väga suure tähtsusega. Soovitame igal võimalusel kasutada tehnoloogiat, et muuta kuluarvestamine efektiivsemaks. …

ehitus

7 võimalust, kuidas muuta paremaks kommunikatsioon ehitusettevõttes

Selleks, et kommunikatsiooni puudusest tekkivaid arusaamatusi vältida, oleme kirja pannud meetodid, kuidas ettevõtte siseselt suhtlust parandada. …

üldine

Ettevõtte asutamine - kõik, mida pead selleks teadma

Ettevõtte asutamine ei ole kõige keerulisem protsess, kuid selle info leidmine ei ole alati kõige lihtsam. Toome teieni kogu info, mida peate teadma …

üldine tööaja-arvestus

Tööajafond 2020

Vaata, mis on normtunnid aastal 2020 ning millised on erandid.

horeca

6 nippi, kuidas vähendada tööjõukulusid HoReCa sektoris

Juhend, kust leiate 6 nippi, kuidas vähendada HoReCa sektori tööjõukulusid ilma kedagi vallandamata. Tööajaarvestuse kasutuselevõtmisega saate …

Üldine

Step-by-step juhend välistööjõu värbamiseks

Juhend, kust leiate kogu info võõrtööjõu palkamise protsessi kohta alustades töötaja leidmisest, kuni töölepingu lõppemisest tulenevate kohustuste …

Üldine

Paber jäägu sinna, kuhu see kuulub!

Paberil tööajaarvestus on väga aeganõudev protsess. Kui kõrvaldate igapäevatööst paberil tunnilehed ja käsitsi sisestamise, saavad nii ettevõtte juhid …